top of page
wtc_nevele_edited.jpg
wtc_nevele.jpg
wtc_nevele_edited.jpg

Start seizoen 2022 - 09/02/2022

Beste fietsvrienden en -vriendinnen van WTC Nevele,
 
Het nieuwe fietsseizoen voor WTC Nevele start officieel op zondag 27 februari, maar voor zij die niet kunnen wachten zijn er vooraf al twee ritten die ook opgenomen zijn in onze kalender en dus meetellen voor ons kampioenschap:
  • zondag 13 februari de VTT-klassieker Rudy Dhaenens met startplaats aan de sporthal in Landegem. Voor meer info  https://gprudydhaenens.webs.com/. Leden die aan deze VTT-rit deelnemen gelieve dit te laten weten aan onze secretaris marc.de.pauw111@telenet.be met vermelding van de gereden afstand.
  • zaterdag 19 februari: traditionele openingsrally in Aalter – start om 13 u aan De Vischmijn.
 
In de loop van volgende week mailen we jullie de kalender voor het eerste deel van het seizoen – de kalender zal eveneens te raadplegen zijn via www.wtcnevele.be onder menu “kalender”.
 
Gezien door corona grote bijeenkomsten nog niet aangewezen zijn is een Algemene jaarvergadering voor al onze leden opnieuw niet mogelijk. We kunnen jullie wel melden dat onze club blijft groeien, op dit ogenblik zijn er 126 actieve clubleden, 103 mannen en 23 dames, wat 6 meer is dan vorig jaar op hetzelfde ogenblik. WTC Nevele is op financieel gebied een zeer gezonde club niettegenstaande de laatste twee jaar geen eetfestijn mocht georganiseerd worden en er ook geen Hapje Tapje was. Er zijn reeds ruim voldoende middelen voorhanden om eind dit jaar onze nieuwe clubkledij te helpen financieren. Wie meer info wil m.b.t. de financiën van de club kan die per mail vragen aan de secretaris. 
 
We wensen voor allen een plezant, sportief en ongevalvrij seizoen! Een ongelukje is echter vlug gebeurd en mogelijks dient dan ook iemand van de familie verwittigd te worden. Op de website van de V.W.B – www.vwb.be –  kan u na inlogging onder “Mijn beheer” -  “Gezinsleden - lidkaart” in de rubriek “Memo” invullen wie er dient verwittigd te worden. Voor de meeste leden is dit ingevuld, maar wie dat nog niet heeft gedaan gelieve dit zo spoedig mogelijk te doen. Indien u daar zelf niet in slaagt mag u een mailtje sturen naar onze secretaris  marc.de.pauw111@telenet.be die dat voor u zal doen.
 
Sportieve groeten,
 
Het Bestuur
bottom of page