top of page
wtc_nevele_edited.jpg
wtc_nevele.jpg
wtc_nevele_edited.jpg

Slotrit en slotfeest - 26/09/2022

Beste leden,
 
Het fietsseizoen loopt op zijn einde en we gaan dit, na het succes van vorig jaar, opnieuw afsluiten met een slotfeest waarop ook de kampioenen gevierd worden.
 
Op zondagmiddag 9 oktober worden alle clubleden samen met hun partner en kinderen t/m 12 jaar om 11.30 u verwacht in zaal Novy voor een receptie,
waarna kan aangeschoven worden aan de frituur voor een lekkere puntzak frieten met sausjes en een saté, frikandel of kaaskroket en daarna nog als dessert een lekker ijsje.
 
Dit alles wordt je gratis aangeboden door onze club.  
 
Heb je die zondagvoormiddag niet meegereden of heb je dit jaar om allerlei redenen niet veel meegereden met de club, dat doet er niet toe, ieder clublid is welkom om het fietsjaar op een goede manier af te sluiten en misschien al plannen te maken voor volgend jaar.
 
Na de frietjes en vóór het dessert worden onze kampioenen in de bloemen gezet.
 
De eerder korte ritten starten voor iedere groep om 8.30 u aan de sporthal zodat iedereen terug is om 10.30 u. 
Je hebt dan een uurtje de tijd om je te gaan omkleden zodat je om 11.30 u terug bent in zaal Novy.
 
We dienen echter een beetje zicht te hebben op het aantal aanwezigen en daarom vragen we je om vóór 1 oktober jou aanwezigheid te bevestigen met een klein mailtje naar onze secretaris Marc De Pauw – marc.de.pauw111@telenet.be – waarin je enkel dient te vermelden met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je komt.
 
Tot dan.
 
Het Bestuur
WTC Nevele-De Schipdonckfietsers
bottom of page