top of page
WTC Nevele 2023_edited_edited.png
WTC Nevele 2023.jpg
WTC Nevele 2023_edited_edited.png

Slotrit en feest op 8 oktober - 26/09/2023

Beste leden,
 
Het fietsseizoen loopt op zijn einde en we gaan het opnieuw afsluiten met een slotfeest waarop ook de kampioenen gevierd worden.
 
Op zondagmiddag 8 oktober worden alle clubleden samen met hun partner en kinderen t/m 12 jaar om 11.30 u verwacht in zaal Novy voor een receptie, waarna kan aangeschoven worden aan een buffettafel voor een vers gemaakte en in een Italiaanse houtoven gebakken pizza. Er is keuze tussen pizza met vis, vlees of vegetarisch en een glutenvrije pizza kan ook, maar dat dien je dan wel vooraf te laten weten. Een lekker ijsje kan er daarna ook nog wel bij.
 
Dit alles wordt je gratis aangeboden door onze club.  
 
Heb je die zondagvoormiddag niet meegereden of heb je dit jaar om allerlei redenen niet veel meegereden met de club, dat doet er niet toe, ieder clublid is welkom om het fietsjaar op een goede manier af te sluiten en misschien al plannen te maken voor volgend jaar.
 
Na de pizza en vóór het dessert worden onze kampioenen in de bloemen gezet.
 
De eerder korte ritten starten voor iedere groep om 8.30 u aan de sporthal zodat iedereen terug is om 10.30 u, je hebt dan een uurtje de tijd om je te gaan omkleden zodat je om 11.30 u terug bent in zaal Novy.
 
We dienen echter een beetje zicht te hebben op het aantal aanwezigen en daarom vragen we je om vóór 30 september jouw aanwezigheid te bevestigen met een klein mailtje naar onze secretaris Marc De Pauw – marc.de.pauw111@telenet.be – waarin je enkel dient te vermelden met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen je komt en eventueel of je een glutenvrije pizza wenst.
 
Tot dan.
 
Het Bestuur

 
bottom of page