top of page
wtc_nevele_edited.jpg
wtc_nevele.jpg
wtc_nevele_edited.jpg

Nieuwe clubkledij - 06/10/2022

Beste clubmakkers,
 
Het fietsjaar loopt stilletjes aan op zijn einde en we kijken nu al uit naar volgend jaar en naar onze nieuwe clubkledij. De nieuwe clubkledij komt opnieuw van Vermarc. De hoofdkleur van de kledij voor de Heren is het blauw van Alpecin Deceuninck met een kleurverloop naar zwart en voor de Dames hetzelfde dessin, maar met als hoofdkleur magenta i.p.v. blauw.
 
Voor elk lid wordt opnieuw de volgende uitrusting voorzien:
  • trui korte mouwen Sportline SP.L Aero met lange rits en extra zakje 
  • trui lange mouwen TGSQ met lange rits 
  • koersbroek PR.R met LD zeem 
  • body Sportline:  kaos vest zonder mouwen met windtex (trevalli) vooraan en net achteraan 
 
Deze basisuitrusting krijg je van de club mits betaling van een bijdrage van 140 euro. Deze bijdrage kan je grotendeels terugverdienen over vier seizoenen. Op het einde van het seizoen en na aansluiting voor het daaropvolgend seizoen krijg je 25 euro terug mits je minimaal 15 ritten (heren) of 10 ritten (dames) hebt gereden. Deze voorwaarde kan wel jaarlijks worden herzien door het bestuur, maar je zal steeds 25 euro per jaar kunnen terugverdienen.
Je kan alle kledingstukken van de basisuitrusting bijbestellen, maar je kan ook extra kledij bestellen.  Wat je kan bijbestellen en voor welke prijs kan je terugvinden op de bestelbonnen die je per mail toegestuurd werden.
 
Twee nieuwigheden voor de herenkledij: de korte broeken  kunnen ook geleverd worden in een versie -3 cm waarbij de aangestikte boordjes ingekort worden en de lange koersbroeken kunnen ook verkregen worden in de PR.R-lijn (deze zijn wel zonder voetlussen waar de Molteni lange broek wel met voetlussen is). Beide mogelijkheden zijn voorzien op de bestelbon.
 
 De dames kunnen opnieuw kiezen voor een koersbroek met bretellen of zonder bretellen.
 
Zowel voor de Heren als de Dames kan ter vervanging van de trui korte mouwen Sportline SP.L Aero gekozen worden voor een trui korte mouwen in de topkwaliteit PR.R., mits een opleg van 34 euro  Opgelet, een PR.R-trui is meer gecentreerd en is dus kleiner zodat deze wellicht in een maat groter dient genomen te worden. 
 
De maatvoering is nog steeds dezelfde als vier jaar terug waardoor het weinig zin heeft om een pasavond te organiseren. 
 
De bestelbon voor de nieuwe clubkledij ontving je per mail, je mag die invullen en terug mailen naar marc.de.pauw111@telenet.be ofwel mag je de bestelbon uitprinten, invullen en in een brievenbus posten van een bestuurslid ofwel inscannen en mailen naar marc.de.pauw111@telenet.be. Teneinde begin 2023 de nieuwe clubkledij te kunnen verdelen dient de clubkledij tijdig besteld te worden bij Vermarc, de bestelbon dient dan ook ten laatste tegen 25 oktober in ons bezit te zijn.
 
Eind oktober zullen we je vragen om het lidgeld voor 2023 te betalen, maar de kledij dient slechts betaald te worden in de loop van januari 2023.
                                                                                                                                                                             
Sportieve groeten,
 
Het bestuur,
bottom of page